Anlık Bildirim

Bill Gates yeni kitap yazdı: Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?

Bill Gates bir sonraki pandeminin nasıl önleneceğini konu alan bir kitap yazdı. Microsoft’un kurucu ortağı kitabında komplo teorilerine konu olmanın nasıl bir şey olduğuna da değiniyor.

Bill Gates'ten yeni kitap: Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir? Tam Boyutta Gör

Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, bir sonraki pandeminin nasıl önleneceğini konu alan ve komplo teorilerinin odak noktası haline gelmenin nasıl bir şey olduğunu anlatan yeni bir kitap yazdığını açıkladı. ABD’li milyarder, GatesNotes adlı blogunda bu konuyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Gates yeni kitabına “How to Prevent the Next Pandemic” (Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?) ismini verdi. 2022'nin Mayıs ayında piyasaya sürülecek. ABD'de Knopf Yayınevi, diğer ülkelerde ise Penguin Random House tarafından yayınlanacak.

Aşı yoluyla çip takılıyor iddialarına değindi

Gates, kitabın gelecekteki pandemileri önlemek ve dünya genelinde sağlık hizmetlerini iyileştirmek için somut adımlar ortaya koyacağını söyledi. Microsoft'un kurucusu ayrıca kitabında ABD'li bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci ve Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus da dahil olmak üzere halk sağlığı liderleriyle yaptığı düzenli görüşmelere de yer vermiş durumda.

Gates, kitabında COVID-19'un başlangıcından bu yana ortaya çıkan komplo teorilerinin merkezinde yer almanın nasıl bir şey olduğunu da ele aldı. İnsanlara izlenebilir mikroçipler enjekte etmek için toplu aşılamayı teşvik ettiği yönündeki iddialara da değiniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3847 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bill gates, kitap ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim