Anlık Bildirim

Binance, FTX çatısındaki Voyager'i satın almak için kolları sıvadı

FTX'i satın almaktan vazgeçen Binance, iflas eden FTX ile aynı çatı altında bulunan kripto para platformu Voyager'e satın alma teklifinde bulunacak.                

Binance, FTX çatısındaki Voyager'i satın almak istiyor Tam Boyutta Gör

Binance ve FTX arasında yaşanan çekişme sonucunda iflas eden kripto para platformu Voyager’ı FTX satın almıştı. Ancak FTX iflasının ardından Binance, Voyager için tekrardan teklif sunacak. 

Ayrıca verilen bilgilere göre Voyager, sözleşmeyi ihlal ettiği için FTX’e dava açacak. Voyager, geçtiğimiz hafta FTX’in iflas başvurusu yapmasının ardından şirket için teklif verme sürecinin tekrardan başlatıldığını duyurdu.

FTX,1 milyar dolarlık bir teklifle Voyager‘i satın almak için yetki almıştı. Ancak FTX’in yaşadığı çöküş, Voyager’in yeni alıcılar aramasına yol açtı. Binance US, bu boşluktan yararlanarak yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Kripto para piyasası zorlu bir dönemden geçerken, yeni gelişmeler de yaşanıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para borsası Binance’in Amerikan kolu olan Binance.US, iflas etmiş borç verme platformu Voyager Digital için teklif vermeye hazırlanıyor.

Voyager şirketinin başlattığı sürece Binance dahil olmaya hazırlanıyor. Binance US olarak bilinen ABD kolu, güçlü projeyi bünyesine katacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim