Anlık Bildirim

Kripto para piyasalarında yeni kriz dalgası: Binance'te para çekme süreleri uzadı

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance'in para çekme işlemlerini 12 saate çıkarması kullanıcıların tepkisine neden oldu.                                
Binance'te para çekme süreleri uzadı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz gün Binance borsasında büyük bir fon çıkışı yaşandı. Bazı medya raporlarına göre, kullanıcılar 24 saat içinde yaklaşık 3 milyar dolar çekti. Ardından da, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'in ödemeleri geciktirdiğine dair haberler çevrimiçi olarak ortaya çıkmaya başladı.

Neden 12 saat beklemek zorundayız?

Yatırımcı Mike Alfred bu konuya ilk dikkat çeken kişi oldu ve kişisel Twitter hesabında parasını almak için 12 saat beklemek zorunda kaldığını şu sözlerle ifade etti:

"Binance neden müşterilerini kripto paralarını borsadan çekmek için 12 saat bekletiyor? İstedikleri miktarda para çekme işlemini gerçekleştirebileceklerini sanıyordum."

Diğer kullanıcılar da para çekme sorunlarından şikayetçi durumdalar. Daha ciddi yatırımcılar, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun "Binance'in herhangi bir kripto krizinden sağ çıkacağına" dair güvencelerine rağmen, ödemelerdeki gecikmelere kuşkuyka yaklaşıyorlar. Ayrıca kullanıcılardan Binance'in rezerv bilgilerinin güvenilirliği hakkında sorular da geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8607 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
changpeng zhao, Binance ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim