Anlık Bildirim

Binance’ten 12 milyon dolarlık yatırım

Kripto para borsası Binance, teknoloji yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak WOO Network'e 12 milyon dolarlık yatırım yaptı.                                          

Binance’ten WOO Network’e 12 milyon dolarlık yatırım Tam Boyutta Gör

Binance’in kanatları altında bir de risk sermayesi kolu bulunuyor. Binance Labs isimli bu birim yeni bir yatırım ile gündeme geldi. Binance Labs; tüketicileri, kurumlara, borsalara ve DeFi ağlarına bağlayan likidite platformu WOO Network’e yatırım yaptığını açıkladı.

Yatırımın büyüklüğünün 12 milyon dolar seviyesinde olduğu belirtildi. Konuyla ilgili konuşan Binance Labs yatırım direktörü Peter Huo şunları söyledi:

“WOO Network, hem zincir içi hem de zincir dışı derin likidite ve sıfır ücretli ticaret sağlayarak, kripto ekosistemine önemli bir değer katıyor. Uzun süreli ilişkimizi genişletmekten ve özellikle Binance Smart Chain konusunda daha fazla işbirliklerini keşfetmekten heyecan duyuyoruz”

WOO Network’ün 40’ın üzerinde kuruma likidite sağladığı biliniyor. Şirket, 2021 yılında WOOFi Swap’i piyasaya sürmüştü. Bununla birlikte Binance Smart Chain likiditesi de eklendi.

Binance Labs’ın son yatırımlarından birine daha bakacak olursak şirket, geçen ay, Multichain’e 60 milyon dolarlık bir yatırımda bulunmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim