Anlık Bildirim

Binance, tüm hizmetleri için KYC’yi zorunlu hale getirdi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yaptığı açıklamada, borsada bulunan tüm hizmetler için “müşterini tanı” (KYC) kimlik doğrulama sistemini zorunlu hale getirdiğini açıkladı.

İşlem hacmi bakımından dünyadaki en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), platformdaki tüm hizmetlerin kullanımı için KYC (müşterini tanı) kimlik doğrulamasının zorunlu hale getirileceğini açıkladı.

Binance, tüm hizmetleri için KYC’yi zorunlu hale getirdi Tam Boyutta Gör

Açıklamalara göre bu karar, kullanıcıların korunmasını sağlamak ve herkes için daha güvenli bir kripto para ortamı sağlamak için alındı.

Doğrulanmayan hesapların işlemleri kısıtlanacak

Yapılan açıklamalara göre dev borsa, doğrulanmamış hesapların işlemlerini kısıtlayacak. Artık Binance tarafından sunulan tüm hizmetler için herkesin orta düzey doğrulamadan geçmesi gerekecek. Yani bu karar, sadece para çekme ve yatırma için değil kripto para ticareti için de gerekli olacak.

Binance, tüm hizmetleri için KYC’yi zorunlu hale getirdi Tam Boyutta Gör

Henüz doğrulamayı tamamlamayan kullanıcıların hesaplarında ise şu an için yapılan işlemlerde sadece para çekme, pozisyonları kapatma ve emirleri iptal etme işlemlerine izin verilecek.

Gelen haberlere göre kullanıcılar, işlemlerinde gecikme yaşanmasını istemiyorsa KYC doğrulamalarını en kısada sürede halletmek zorunda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim