Anlık Bildirim

BIOSTAR NFT koleksiyonunu duyurdu

Dünyaca ünlü BIOSTAR markası tanınmış bileşen maskotlarını NFT haline getirmeye başladı. İlk etapta 20 farklı NFT parçası Opensea üzerinde meraklılarını bekliyor. 

BIOSTAR NFT Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında fırtınalar koparan NFT konsepti bugüne kadar sayısız moda veya giyim markası veya bireysel şöhretlerin dikkatini çekmişti. Şimdi bilgisayar bileşen üreticileri de NFT koleksiyonu geliştirmeye başladı. 

BIOSTAR NFT koleksiyonu

Bilgisayar bileşenleri sektörünün önemli isimlerinden BIOSTAR, kripto para madencilerine özel anakart ve ekran kartı çözümleri ile aslında uzun yıllardır blok zinciri teknolojilerine destek oluyor. Bunu kutlamak için özel bir NFT koleksiyonu hazırlandı. 

NFT koleksiyonu ana kart maskotları AMY ve RENA odağında hazırlanmış. Maskotlar farklı şekil ve boyutlarda hazırlanmış. OPENSEA üzerinde açık arttırmaya sunulan NFT koleksiyonunun taban fiyatı 0.08ETH olarak belirlenmiş. 

Henüz koleksiyon içerisinde öne çıkan veya fiyatı artan bir parça yok. Her parçanın 10 kopyası olduğu ifade ediliyor. 20 parça toplamda 200 kopyaya sahip. BIOSTAR yakın zamanda yeni nadir parçalar satışa sunacağını belirtiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim