Anlık Bildirim

BiP'e şebekenin çekmediği afet anlarında yardım isteme özelliği geldi

Turkcell'in sesli ve görüntülü sohbet uygulaması BiP, Acil Yardım özelliği çatısı altına yeni bir fonksiyon ekledi. Bluetooth üzerinden yardım çağrısında bulunabilirsiniz.

BiP'e şebekenin çekmediği afet anlarında yardım isteme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Turkcell tarafından geliştirilen sohbet uygulaması BiP’e yeni bir özellik eklendi. Kullanıcılar şebeke çekmese bile acil durumlarda Bluetooth üzerinden acil yardım talebinde bulunabilecek. 

Türkiye’de deprem, afet, bayram gibi şebekeye anlık yüklenmelerin olduğu durumlarda bağlantı problemi yaşanabiliyor. Böyle durumlarda acil yardıma ihtiyacı olan kişilerin çevresiyle iletişim kurabilmesi için BiP’in Bluetooth üzerinden “Yardım İste” özelliği devreye girdi.  

Yardım İste özelliğini kullanmak için telefonunun Bluetooth bağlantısını açmak ve BiP’teki Yardım İste butonuna basmak yetiyor. Böylece Bluetooth menzilinin el verdiği kadarıyla çevrenizdekilerden yardım talep edebilir veya yardım çağrılarını görüntüleyebilirsiniz.

Bluetooth üzerinden iletişim kurulabilen benzer uygulamalar var. Bu uygulamaların çalışabilmesi için iki tarafta da aynı uygulamanın yüklü olması gerekiyor. BiP, Turkcell’in internet hediyesi ve ücretsiz görüşme özelliği nedeniyle çok sayıda telefonda yüklü durumda. Diğer uygulamalara göre acil durumda BiP ile daha fazla kullanıcıya erişebilmek mümkün olabilir. 

BiP - Messenger, Video Call BiP - Messenger, Video Call BiP - Messenger, Video Call BiP - Messenger, Video Call Social Networking Ücretsiz 340,4 MB

BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara BiP - Mesajlaş, Görüntülü Ara BiP A.S Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim