Anlık Bildirim

Bir kadın, ağrı kesici içeyim derken AirPod’larından birini yuttu: Kulaklık midesinde ses kaydetti

Bir TikTok kullanıcısı inanılması güç bir olay yaşadı. ABD'li kadın, ağrı kesici içmek isterken yanlışlıkla bir AirPods kulaklığı yuttu. Daha da ilginci ise kulaklık, midesindeki sesleri kaydetti.

Carli B. Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu TikTok’ta bulunan ABD'li bir kullanıcı, inanılması güç bir olay yaşadığını açıkladı. Carli B. (@iamcarliib) isimli kadın, yanlışlıkla bir AirPods kulaklığı yuttuğunu duyurdu.

 TikTok üzerinden ‘eğitici olması’ için bir video paylaşan kadın, kulaklıklarından birini Ibuprofen isimli ağrı kesiciyi içmek isterken yuttuğunu belirtti.

Yaptığı açıklamalarda, “Yatağımdaydım. Sağ elimde ağrı kesici, sol elimde ise kulaklıklarım vardı. Elime bir su şişesi aldım ve ilacı içtim. Daha sonra ise içtiğim şeyin Ibuprofen olmadığını anladım. Direkt kendimi kusturmaya çalıştım ama başaramadım” ifadelerini kullandı.

Kadın ayrıca açıklamalarında kulaklığın ‘normal yollardan’ vücudundan atıldığını, bunu da bir x-ray cihazı yardımıyla öğrendiğini belirtti.

Midesinden gelen sesleri kaydetti

Ancak kulaklık kadının vücudundayken daha da ilginç bir olay yaşandı. Carli’nin midesinde bulunan kulaklık hâlâ telefonuna bağlıydı. Bu sebeple de arkadaşına gönderdiği bir ses kaydında midesinden gelen gurultular duyulabiliyordu: “Arkadaşıma kulaklığı nasıl yuttuğumla ilgili bir sesli mesaj gönderdim. Ancak arkadaşım ses kaydından hiçbir şey anlamadığını söyledi. Bunun sebebi ise kulaklığın midemden gelen sesleri kaydetmesiydi.”

Bu tarz ilginç bir olay ilk kez yaşanmıyor. Daha önce de ABD’nin Massachussetts eyaletinde bulunan bir adam uyurken AirPod’larından birini yutmuştu, bir başka olayda ise yine ABD’de bulunan bir çocuk kulaklıklarından birini yediği gerekçesiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11153 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, tiktok ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim