Anlık Bildirim

BTC fiyatı 40 bin doları zorluyor, yüzler gülüyor

Bitcoin sabaha karşı beklenmedik bir yükseliş yaşadı ve 40 bin dolar sınırına dayandı. Aylardır kan ağlayan kripto para piyasası da böylece yeşillenmiş oldu.

Bitcoin yürüyor Tam Boyutta Gör

Son 3 aydır adeta kâbus yaşayan kripto para yatırımcısının yüzü bu sabahtan itibaren gülmeye başladı. Son ayların en hızlı günlük yükselişini yapan Bitcoin fiyatı 40 bin dolar seviyesine dayandı. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Özellikle 60 bin dolar sonrasında Elon Musk manipülasyonu ile başlayan dönemde Çin’in madencilere ve borsalara çeşitli yasaklamalar getirmesi sonrasında Bitcoin fiyatı 27 bin dolar seviyesine kadar inmişti. 

Yeni bir ayı sezonu korkusu yatırımcılar arasında yayılırken geçen hafta düzenlenen blok zinciri konferansında umut ışığı doğmuştu. Hafta sonu 35 bin dolar sınırına doğru hareketlenen Bitcoin bu sabah ise 39 bin civarında yatırımcısını karşıladı. 

Boğa işaretleri olarak görülen 35500 dolar seviyesini geçtiği için piyasalara da yeşil ışık yakan Bitcoin haliyle kısa pozisyonda olanları üzdü. Bitcoin düşüşüne göre pozisyon alan 3280 BTC değerinde varlığın likidite olduğu belirtiliyor. Vadeli piyasasında ise 48 bin dolar seviyesi yakalanmış.

Piyasaların toparlanması ile birlikte Ethereum fiyatı 2400$ seviyelerine yaklaşırken BNB fyatı 320$, XRP fiyatı 66 cent ve TRX fiyatı da 65 cent seviyelerine yaklaştı. Diğer alt para birimlerinde ise hakimiyetin artmasına paralel düşüşler yaşandı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6127 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
btc, bitcoin fiyatı ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim