Anlık Bildirim

Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor puan aldı

Xiaomi'nin çok yakın bir zamanda tanıtımını gerçekleştireceği oyun odaklı akıllı telefon modeli Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor puan alarak rakiplerini geride bıraktı.

Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor puan aldı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası olan Black Shark, 3 Mart tarihinde yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Elbette ki merakla beklenen cihazla ilgili sızıntı ve haberler de yoğunlaşmış durumda. Şimdiki bilgi ise cihazın AnTuTu testinde rekor kırdığı yönünde.

Şimdiye kadar alınan en yüksek puan

Black Shark 3 (ya da cihazın bir prototipi) popüler AnTuTu testinde  620.952 puan almayı başardı. Bu puanın da AnTuTu test platformunda şimdiye kadar kaydedilen en yüksek puan olduğu belirtiliyor. Şimdiden bu cihazın oyuncuların rüyalarını süsleyebileceğini söylemek mümkün.

Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor puan aldı Tam Boyutta Gör

Önceki sızıntılara ve şirketten gelen bilgilere göre Black Shark 3, Snapdragon 865 yonga seti, 5G desteği, 16GB'a kadar RAM, 120Hz yenileme hızına sahip bir QHD dokunmatik ekran ve 65W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ile donatılacak. Kutudan çıkan hızlı şarj aleti ile 38 dakikada tam olarak şarj edilebilecek olan cihazın hangi fiyattan satışa sunulacağı ise merak konusu olmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim