Anlık Bildirim

Black Shark 4S'in yeni detayları ortaya çıktı: Oyuncular için basınca duyarlı ekran ile geliyor

Oyunculara özel telefon modellerini geliştirmeye devam eden Xiaomi, 13 Ekim'de çıkış yapacak Black Shark 4S ve 4S Pro'nun basınca duyarlı ekran ekran ile geleceğini açıkladı.

Black Shark 4S ve 4S Pro Tam Boyutta Gör

Xiaomi, oyunculara özel piyasaya sürdüğü Black Shark serisine yatırım yapmayı sürdürüyor. 13 Ekim'de piyasaya çıkacak Black Shark 4S ve 4S Pro modellerini tanıtan şirket, telefonların yeni detaylarını paylaştı.

Ekran deneyimini arttıracak

Oyuncular için geliştirilen yeni telefon serisi, ekranda basınca duyarlı bölgelerin ayarlanabilmesine izin verecek çift bölgeli bir basınç hassasiyetine sahip olacak. Xiaomi, basınca duyarlı bölgelerin FPS oyuncuları için gelişmiş oyun deneyimi sunacağını söylüyor.

Black Shark 4S’in diğer özelliklerine baktığımızda, 6.67 inç büyüklüğünde Samsung E4 AMOLED ekran 144 Hz yenileme hızı sunacak.  Ayrıca 720Hz dokunmatik hassasiyete ve 120W hızlı şarj desteği ile gelecek. Qualcomm Snapdragon 888+ işlemcisinin güç vereceği yeni telefon serisi, dual-disk array 2.0 özelliği ile beraber okuma ve yazma oranlarında büyük performans artışı sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim