Anlık Bildirim

Black Widow filminden ilk fragman geldi

Scarlett Johanson’u bir kez daha Black Widow karakteri ile beyaz perdeye taşıyacak olan solo filmden ilk uzun fragman yayınlandı. Fragman pek çok detayı barındırıyor.

Black Widow filminden ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

Avengers: Endgame filminde ruh taşı için trajik bir şekilde kendisini feda eden Natasha Romanoff ya da Black Widows karakteri yeniden beyazperdeye dönüyor. Marvel Studios yeni solo film ile ilgili ilk uzun fragmanı yayınladı.

Black Widow neler sunacak?

Avengers: Endgame filminde bir veda düzenlemeyen Marvel ekibi, Black Widow karakterine bir solo film ile veda etmeyi tercih etmişti. Natasha’nın geçmişinden parçaları izleyiciye sunacak olan Black Widow solo filmi yüzeysel bir casusluk hikayesi olmayacak. Film Civil War ile Infinity War arasında geçiyor.

Yayınlanan fragmanda Natasha’nın aksiyon dolu mücadelelerini izlerken Rusya’ya da yolunun düştüğünü görüyoruz. Florence Pugh tarafından can verilen Yelena karakteri, David Harbour’un oynadığı Rusya’nın Kaptan Amerika’sı olarak adlandırılan Red Guardian ve Thaddeus Ross da filmde boy gösteriyor. Natasha’nın Taskmaster ile ölümüne bir mücadeleye gireceği de belirtiliyor.

Geçmiş yıllara döndüğü için Demir Adam’ın yeni filmde görüneceği iddiaları var ancak henüz doğrulanmadı. Black Widow filmi 1 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6224 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, black widow ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim