Anlık Bildirim

Black Widow filminden yeni görseller paylaşıldı

Bu yıl yayınlanması beklenen ancak salgın sebebiyle sürekli ertelenen Black Widow filminden yeni görseller paylaşıldı. Görseller film için hazırlanan özel bir kitaptan.

Black Widow filminden yeni görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Avengers: Endgame ile Marvel Sİnematik Evreni'nin biten ilk dönemi, Black Widow filmi ile ikinci dönemine bı yıl başlayacaktı ancak ne yazık ki salgın bu duruma engel oldu. Normalde 1 Mayıs'ta yayınlanması gereken film, salgın sebebiyle önümüzdeki yıla kadar ertelendi.

Filmin yapımı aylar öncesinden bitirildiği için de film için hazırlanan eşyalar filme dair bazı detayları veya görüntüleri ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz gün de film için hazırlanan bir kitaptan alınan görüntüler ile daha önce görülmemiş Black Widow görselleri yayınlanmış oldu. Yayınlanmadan ziyade sızdırıldı da diyebiliriz. Kaliteleri biraz düşük ancak yine de filmden görünmeyen sahneleri içeriyor.

Filmin şu anki vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Umuyoruz o tarihe kadar salgının etkisi tamamen geçmiş olur ve film vizyona girebilir. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim