Anlık Bildirim

GALAX, blower tipi soğutuculara sahip RTX 30 serisini yeniden piyasaya sürüyor

Referans tasarımlı kartlarda alışılagelmiş blower tipi soğutma sistemlerinin bir anda ortadan kaybomasının ardından, RTX 30 ekran kartları blower tipi soğutucular ile geri dönüyor.

Şubat ayında NVIDIA yönetim kurulu ortakları, blower tipi soğutucularla donatılmış RTX 30 grafik kartlarına ait her şeyi ortadan kaldırdı. Blower modellerinin piyasadan kaybolması herkes için beklenmedik ve şaşırtıcı bir hareket oldu. NVIDIA yönetim kurulu ortakları, yalnızca bir gün içinde bu tür tasarımları listeleyen sayfaları ortadan kaldırdı. Hatta bazı AIB'ler, açıklama yapmadan kartlarını kaplayan blower tipi soğutucuları içeren makalelerin kaldırılmasını talep etti.

Blower tipi soğutma sistemi RTX'ler için geri döndü Tam Boyutta Gör

Tedarik sıkıntısı ortadan kalkıyor

Üst düzey blower tipi soğutucuların ortadan kalkmasının nedeni, A6000 gibi GA102 çipine sahip iş istasyonu kartlarının da bu tip soğutucuları kullanması ve sınırlı tedarikleriyle NVIDIA firmasının, müşterilerini blower tipi soğutma yerine geleneksel AIB tasarım ekran kartlarını satın almaya yönlendirmeye çalışması, böylelikle iş istasyonunda kullanılacak olan ekran kartlarına olan arzı, blower tipi soğutma çözümünü tedarik sıkıntısı olmadan karşılayabildiler.

Blower tipi soğutma sistemi RTX'ler için geri döndü Tam Boyutta Gör

RTX 3090 blower modelinde fişi çeken markalardan biri olan GALAX, şimdi de Turbo adında neredeyse aynı bir modeli kendi sitesinde listeledi. Kart, her ikisinin de ayrıntılı teknik özellikler olmadan listelenen RTX 3080 Turbo ile birlikte görüntülendi Bu kartların fabrika çıkışlı hız aşırtması beklenmese de tam olarak piyasaya sürülmediği için net bir şey söylemek şu an için mümkün değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim