Anlık Bildirim

BluTV’nin ilk dönem dizisi Yeşilçam'dan ilk görseller paylaşıldı

Yerli video akış platformu BluTV, geçtiğimiz aylarda duyurduğu Yeşilçam isimli dizinin ilk görsellerini paylaştı. Ayrıca dizinin yayın dönemini de açıklandı.

BluTV’nin ilk dönem dizisi Yeşilçam'dan ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin en çok aboneye sahip yerli video akış platformlarından biri olan BluTV'nin geçtiğimiz aylarda duyurulan Yeşilçam dizisinden ilk görseller paylaşıldı.

Görsellere baktığımızda dizide bulunacak birçok oyuncuyu görebiliyoruz. Görsellere bakarak 1960'ların atmosferini yakaladığını söyleyebiliriz. Ayrıca dizinin yayın dönemi de açıklandı. Yeşilçam, BluTV üzerinden Nisan ayı içerisinde yayınlanacak. Net bir tarih bilinmiyor.

BluTV'nin ilk dönem dizisi olma özelliği taşıyan Yeşilçam dizisinin BluTv tarafından paylaşılan kısa özeti şu şekilde: "1960’lar Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi." 

Dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy (Semih), Afra Saraçoğlu (Tülin), Selin Şekerci (Mine), Ayta Sözeri (Kuvvet), Güngör Bayrak (Belkis), Nilüfer Açıkalın (Adviye), Bora Akkaş (Hakan), Özgür Çevik (İzzet), Yetkin Dikinciler (Reha), Altan Erkekli ve Selin Kahraman (Aysel) bulunuyor.

Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim