Anlık Bildirim

BluTV özel dizisi "Çıplak" platformdan kaldırıldı

Türkiye'nin yerel video akış hizmeti olan BluTV'nin özel dizilerinden Çıplak, platformdan kaldırıldı. Şu an için kimseden bir açıklama yok ancak Cüneyt Özdemir'in videosunun ardından kaldırıldı.

BluTV özel dizisi 'Çıplak' platformdan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Netflix tarzı video akış hizmeti olan BluTV'de bildiğiniz gibi birçok özel yapım bulunuyor. Bunlardan biri de yönetmenliğini Can Evrenol'un üstlendiği, senaryosunu Merve Göntem'in yazdığı Çıplak dizisi. 

Haziran ayında BluTV üzerinden yayınlanan Çıplak, eleştirmenler ve izleyenler tarafından beğenilen bir yapım olmuştu. Hatta geçtiğimiz günlerde de dizinin ikinci sezonu için çalışmalar başlamıştı. Ancak şu anda dizinin ilk sezonu BluTV üzerinde bulunmuyor. Kimseden de resmi bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz saatlerde Cüneyt Özdemir, şahsi Twitter hesabı üzerinden YouTube linki ile birlikte bir paylaşım yaptı ve paylaşımda RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i de etiketleyerek"Aman RTÜK Başkanı @ebekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!" yorumunda bulundu. İnsanların, "Diziyi hedef gösteriyorsun." tepkisi üzerine Cüneyt Özdemir paylaşımını sildi ve sonrasında bir açıklamada bulunmadı.

Bir süre sonra ise dizi BluTV platformundan kaldırıldı. Ne RTÜK'ten, ne Cüneyt Özdemir'den ne de BluTV'den şu an için konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Sputnik Türkiye'nin ve Cüneyt Özdemir'in paylaşımını aşağıda bulabilirsiniz.

BluTV özel dizisi 'Çıplak' platformdan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9782 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blutv, çıplak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim