Blutv Haberleri

Etiket
Son dakika blutv haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), blutv hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
1 VİDEO 57 HABER 1 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 1 İÇERİK

Blutv Son Dakika Haberleri

Güncel Blutv Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika blutv haberleri de dahil olmak üzere blutv ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 1 video, 1 galeri ve 55 adet blutv haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 3 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

blutv İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel blutv haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Blutv Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni blutv haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son blutv haberlerini okuduktan sonra, Sinema ve Dizi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

BluTV Hakkında

BluTV, 2015 yılında Doğan Holding çatısı altında kurulan, gerçek zamanlı veri akışı ve seç-izle aracılığıyla internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Bilgisayar, mobil cihazlar ve akıllı televizyonlar üzerinden erişilebilen uygulama, canlı televizyon yayınlarının yanı sıra film, dizi, spor, yaşam ve yetişkin türlerinde yerli ve yabancı içerikler sunmaktadır. 19 Ocak 2021 tarihinde Discovery BluTV'nin %35 hissesini satın aldı.

BluTV hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Film ÖnerileriDizi ÖnerileriFilm FragmanlarıDizi Fragmanları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim