Anlık Bildirim

BMW, tek tuşla aracın rengini değiştiren teknolojisini tanıtacak

CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda boy gösterecek olan BMW, Las Vegas'taki fuarda yeni iX M60'ın yanı sıra tek tuşla renk değiştiren gövde teknolojisini ve araç içi sinema deneyimini tanıtacak.

BMW, tek tuşla aracın rengini değiştiren teknolojisini tanıtacak Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) da katılacağı CES 2022'ye az kaldı. Fuarda bazı otomotiv devlerinin de yeni teknolojilerini tanıtmasına şahit olacağız. Örneğin BMW, yeni iX M60'ın yanı sıra bazı ilginç teknolojiler tanıtacak.

İlginç diyoruz çünkü Roadshow'un belirttiğine göre BMW, aracın gövde renginin değişmesine imkan veren bir teknolojiyi CES 2022'de görücüye çıkaracak. Elbette burada bahsedilen şey ton değiştiren boya değil. Yapılan açıklamaya göre, bu teknoloji sayesinde tek tuşla otomobilin rengi değişebilecek. Sistemin nasıl çalıştığı henüz belli değil ancak kulağa oldukça farklı geliyor.

BMW'nin bir diğer teknolojisi de kullanıcılara "son teknoloji bir araç içi sinema deneyimi" yaşatmaya yönelik olacak. Konuyla ilgili henüz başka detay yok. Volkswagen de üç ay önce sinema ve oyun deneyimi yaşatacak ID.LIFE konseptini tanıtmıştı. Söz konusu araçta bir projeksiyon ve açıldığında ön camı kaplayan bir perde bulunuyordu. BMW de buna benzer bir sistemle karşımıza çıkabilir.

Fuarda görücüye çıkacak BMW iX M60 ise iX xDrive50'yi temel alacak. Aynı batarya paketi (111.5 kWsa) ve çift motor konfigürasyonuna sahip olması beklenen araç, güç tarafında daha fazlasını sunacak. iX xDrive50 516 beygir güce sahip. iX M60'ın ise 600 beygirin üzerine çıkacağı belirtiliyor. Ayrıca aracın daha agresif bir tasarım, yeni jant seçenekleri ve kabinde ufak güncellemelerle geleceğini söylemek mümkün.

BMW'nin tüm yenilikleri CES 2022'de ortaya çıkacak. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. Fuar, 5-8 Ocak 2022 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13956 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces 2022, BMW ve elektrikli araçlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim