Anlık Bildirim

Yerli bilim kurgu dizisi BÖRÜ 2039, Aralık 2021'de BluTV'de!

Yerli video akış platformu olan BluTV'nin yeni projesi BÖRÜ 2039'un yayın dönemi geçtiğimiz saatlerde açıklandı. BÖRÜ 2039, Aralık 2021'de, yani bu ay BluTV'de. 

BÖRÜ 2039, Aralık 2021'de BluTV'de! Tam Boyutta Gör

Daha önce 2018 yılında Börü ismi ile tanıdığımız Türk polisiye televizyon dizisinin gelecekte geçen versiyonu diyebileceğimiz BÖRÜ 2039'un yayın dönemi açıklandı.

BÖRÜ 2039 Aralık 2021'de BluTV'de

Geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden paylaşılan kısa videoya göre BÖRÜ 2039, Aralık 2021'de BluTV'de yayınlanacak. Ne yazık ki net bir tarih verilmedi ancak ayın sonuna doğru olacağını tahmin edebiliriz. Ayrıca paylaşılan videoda birkaç yeni görüntü olduğunu da belirtelim.

BÖRÜ 2039, felaket sonrası bir İstanbul'da geçecek ve bilim kurgu aksiyon türünde olacak. Dizinin başında yine Dağ ve Börü yapımlarının arkasındaki isim olan Alper Çağlar bulunuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise The Cure adlı kısa filmin yönetmeni olan Ahmet Atalay olacak.

Ayrıca ilk seriden tanıdığımız yetenekli bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru da yine projede yer alacak. Lincoln Jaeger ise yine dizinin müziklerini üstlenecek ancak bu sefer gelecek odaklı orkestral müzikler duyacağız. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Murat Arkın ve Fatih Çetintaş gibi isimleri görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim