Anlık Bildirim

Yerli girişim Genoride, dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikletini tanıttı

Yerli girişim Genoride, elektrikli çocuk bisikletini tanıttı. Şirket tarafından geliştirilen yenilikçi Jeneratif Sürüş sistemine sahip bisiklette, dişli ve zincir gibi mekanik bağlantılar bulunmuyor.
Yerli Genoride, dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikletini tanıttı Tam Boyutta Gör
Eskişehir merkezli girişim Genoride, elektrikli çocuk bisikletini tanıttı. Günümüzde yetişkinlere yönelik birçok çeşitte elektrikli bisiklet geliştirilmesine rağmen çocuklara özel üretilmiş bir elektrikli bisiklet olmadığını söyleyen Genoride'ın kurucusu Gökhan Yağcı'nın kendi çocuğuna yönelik geliştirdiği prototip ile başladığı macera, çocuklara benzersiz bir deneyim sunan bir teknoloji ile ürüne dönüşüyor.  

Yerli Genoride, dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikletini tanıttı Tam Boyutta Gör

Yenilikçi Jeneratif Sürüş sistemi

Kendi geliştirdikleri ve jeneratif sürüş olarak adlandırdıkları sisteme sahip bisiklette, klasik bisikletlerdeki gibi dişli ve zincir benzeri mekanik bağlantı ekipmanları bulunmuyor. Bu sistemde pedal ile üretilen güç elektrik enerjisine çevriliyor ve bu güç motorlara elektronik sistemler üzerinden kontrollü şekilde aktarılıyor. Geliştirilen yazılım ihtiyaç duyulan destek miktarını hesaplayıp, ek gücü bataryadan takviye ediyor. İçerisinde karmaşık algoritmalar çalışırken, çocuklara sadece pedal çevirip bu benzersiz deneyimi yaşamak kalıyor. Bisikletin elektronik sistemleri, yazılımı ve donanımının patentli olduğunu vurgulayan Genoride, üretimini yüksek yerlilik oranıyla şirket bünyesinde gerçekleştiriyor.

3 yaşından itibaren ve 130 cm boya kadar ergonomik şekilde  kullanılabilen dört tekerlekli elektrikli bisiklet, ayarlanabilir pedal destek gücü, ayarlanabilir hız, pedal ile ileri geri sürüş, otomatik fren sistemi ve iki adet motor ile her türlü kullanım koşulunda esnek sürüş imkanı sunuyor. Bunun yanında 3 adet bağımsız süspansiyon, ön ve arka amortisörler ile yüksek konforlu sürüş, ayarlanabilir koltuk ve gidon ergonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dayanıklı çelik kadroya sahip olan bisiklet gücünü, klasik lityum pillerden çok daha uzun ömürlü olan 150 Watt kapasiteli lityum demir fosfat (LFP) pilden alıyor. Son olarak bisikletin mobil uygulamaya sahip olduğunu da belirtelim. Bu sayede bisikleti uzaktan kitleme/durdurma, hızını ve pedal direncini ayarlama gibi fonksiyonlara erişilebiliyor.

Geçtiğimiz aylarda Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'te ürünlerini sergileyen Genoride, yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirtiyor. İhracat hedefleri yolunda ilerleyen girişim, dört tekerlekli elektrikli çocuk bisikletini, yerel piyasaya özel indirimli fiyat ile satışa sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15731 kez okundu.
15 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli bisiklet, çocuk bisikleti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim