Anlık Bildirim

Bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyunu onaylandı

Pek sürpriz olmayan şekilde Activision'ın yayıncılığını yaptığı yeni Call of Duty oyunu duyuruldu. Bu yılın sonlarında yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyunu onaylandı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan ve her yıl düzenli oalrak en çok kazanan oyunlardan biri olan Call of Duty'nin yeni oyunu onaylandı.

Geçtiğimiz saatlerde Activision bir finans toplantısı düzenledi ve orada şirketin yapımlarına dair yeni bilgiler paylaştı. Açıklamaya göre bu yılın son aylarında yeni bir Call of Duty oyunu göreceğiz. Bu duyurunun çok da süpriz olmadığını söylemek gerek. Yeni oyun yine büyük ihtimalle Kasım - Aralık aylarında çıkış yapacaktır.

Yeni oyun onaylandı ancak oyun ile ilgili hiçbir detay da verilmedi ne yazık ki. Hangi stüdyonun geliştireceği, hangi alt seriye ait olacağı ve bunun gibi diğer yenilikler açıklanmadı. Bu tarz bilgiler büyük ihtimalle yılın ortasında açıklanacaktır. 

Yeni oyuna dair sadece şu tahmini yapabiliriz: Eğer Activision kendi düzenini bozmazsa Black Ops serisinden bir oyun görmeyeceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19346 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, yeni call of duty ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim