Anlık Bildirim

Bugatti emlak işine girdi: Dubai'de süper lüks rezidans kulesi inşa edecek

Ünlü lüks otomobil markası Bugatti, gayrimenkul sektörüne adım attı. Milyon dolarlık süper otomobiller üreten firma şimdi de Dubai'de son derece lüks bir rezidans kulesi inşa edeceğini duyurdu.
Bugatti emlak işine girdi: Dubai'de lüks rezidans kulesi yapacak Tam Boyutta Gör
Bugatti, Dubai'nin kalbinde son derece lüks bir konut kulesi inşa etmeyi planladığını açıkladı. Bugatti konutlarının tasarımında süper otomobil üreticisine lüks projeleriyle tanınan yerel mimarlık firması Binghatti yardımcı olacak.

Rezidansın konseptinin hazır olduğu görülüyor. Dünyanın ilk Bugatti konutları 24 Mayıs'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacak. Şirket konut kulesinin yarı şeffaf bir örtü ile kaplı olduğu ilk teaser görüntüsünü yayınlandı.

Bugatti emlak işine girdi: Dubai'de lüks rezidans kulesi yapacak Tam Boyutta Gör

Mimari bir başyapıt olacak

Bugatti rezidans projesinin, şirketin otomobilleriyle karşılaştırılabilir bir lüks seviyesine sahip olması gerekecek. Şirket binayı, markanın efsanevi tasarım DNA'sından ve “Sanat, Form ve Teknik” felsefesinden ilham alan mimari bir başyapıt olarak tanımlıyor.

Bugatti emlak işine girdi: Dubai'de lüks rezidans kulesi yapacak Tam Boyutta Gör
Bugatti lüks gayrimenkullere ilgi gösteren ilk premium otomobil üreticisi değil. Geçtiğimiz yaz Bentley de Miami'de her dairenin katında kendi özel araba garajı bulunan bir konut kulesi inşa edeceğini bildirilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim