Anlık Bildirim

Bugatti imzalı ses sistemi geliyor

Bugatti Royale ses sistemi 160Kg ağırlığında ve oldukça yüksek bir ses seviyesine imza atıyor. Sadece 30 çift üretilecek olan ses sistemi için de yüksek fiyatlar bekleniyor.

Bugatti imzalı ses sistemi geliyor Tam Boyutta Gör

Lüks spor otomobiller ile tanıdığımız Bugatti markası yavaş yavaş ses sistemleri sektörüne giriş yapıyor. Alman Tidal Audio ile ortaklık yapan Bugatti; Royale adındaki ilk ses ürününü tanıttı.

Bugatti Royale nedir?

Firma ev ses sistemlerinin Bugatti’si olma sloganını kullanmış. Yani otomotiv sektöründe olduğu gibi yüksek kalite ve premium fiyat seviyesinde ürünler hedefleniyor. Bugatti Royale de zaten sınırlı sayıda bir üretim.

Ürün 144 cm boyunda ve 160Kg ağırlığında. Yani zaten herkesin sahip olmak isteyeceği bir tarzda değil. Her parça içerisinde 4 adet subwoofer hoparlör, iki adet alüminyum diyaframlı ön woofer, tek bir üç yollu seramik sürücü ve opsiyonel elmas diyaframlı bir sürücü yer alıyor. Ayrıca amplifikatör de sisteme entegre.

Özel bir kontrolcü ile kumanda edilen hoparlörler farklı kaynaklardan ses yayını yapabiliyor. Bugatti Royale sadece 30 çift olarak üretilecek. Henüz fiyatı açıklanmadı ancak pek de ucuz olacağı söylenemez.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim