Anlık Bildirim

Bulmaca savaş oyunu Puzzle Combat, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Popüler oyun şirketi Zynga'nın yayıncılığını yaptığı yeni bulmaca savaş oyunu Puzzle Combat, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı.

Bulmaca savaş oyunu Puzzle Combat, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Zynga'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Small Giant Games'in yaptığı Puzzle Combat, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı.

Oyun klasik üçlü eşleştirme mantığı üzerine kurulmuş bir oyun. Benzer renkteki nesneleri bir araya getirerek ilerliyorsunuz. Ancak klasik oyunlarda olduğu gibi eşleştirmeyi yaptığınızda puan kazanmıyorsunuz. Bunun yerine karşınızdaki düşmana saldırıyorsunuz. Oyunda birbirinden farklı karakterler olacak ve her birinin gücü de farklı olacak. 

Oyun yaptığınız eşleştirmeler ile kazandığınız çeşitli kombolar ile düşmanlarınıza saldıracaksınız. Oyunun PvP modu ile başka insanlara karşı oynayabilirsiniz. Ayrıca takım kurarak düşmanlarınızla takım halinde de yüzleşebilirsiniz. 

Puzzle Combat şu anda iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinde ücretsiz olarak yayınlanmış durumda. Oyunun videosunu ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Puzzle Combat: RPG Match 3 Puzzle Combat: RPG Match 3 Puzzle Combat: RPG Match 3 Puzzle Combat: RPG Match 3 Games Ücretsiz 286,2 MB

Puzzle Combat: Match-3 RPG Puzzle Combat: Match-3 RPG Puzzle Combat: Match-3 RPG Puzzle Combat: Match-3 RPG Zynga Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim