Anlık Bildirim

Çağatay Ulusoy'lu Netflix dizisi Terzi'nin fragmanı yayınlandı

Netflix'in Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'li kadrosuyla dikkat çeken Terzi dizisinin fragmanı paylaşıldı. Terzi dizisi 2 Mayıs'ta yayınlanacak.                   
Çağatay Ulusoy'lu Netflix dizisi Terzi'nin fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Netflix’in gerçek bir hikayeden uyarladığı yeni dizisi Terzi’nin fragmanı paylaşıldı. Terzi dizisi 2 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girecek.

Terzi dizisi oyuncu  kadrosu

Netflix’in Hakan Muhafız ve Kağıttan Hayatlar yapımlarında oynayan Çağatay Ulusoy ile yine Netflix dizisi Kulüp’te rol alan Salih Bademci başrolde görev alıyor. Bu ikiliye ek olarak oyuncu kadrosunda Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan, Zeynep Tarhan,  Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin ve Lila Gürmen rol alıyor. Terzi’nin yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryoyu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Terzi dizisinin konusu ne?

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

Terzi, geçmişin derinliklerine gizlenmiş sırları gün yüzüne çıkaracak; aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle yeni bir sır perdesini aralayan dizide, geçmişini hayatının en derinine gömen Peyami ve en yakın arkadaşı Dimitri’nin uzun yıllara dayanan dostluğu bir aşk ile sınanıyor. Peyami, sil baştan kurduğu yaşamında, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı babası Mustafa’nın tüm sorumluluğuyla baş başa kalıyor ve ailesinin köklerine işlemiş sırların peşine düşüyor.

Terzi dizisi ne zaman yayınlanacak?

Terzi dizisi 2 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak. Yurt dışında The Tailor adıyla yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim