Anlık Bildirim

Call of Duty Black Ops Cold War'un Trabzon Havaalanı'nda geçen bölümünden oynanış videosu (PC - Ultra 4K 60 FPS)

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından Call of Duty Black Ops Cold War'un PC sürümünden 4K Ultra grafiklerde 60 FPS performans veren oynanış videosu paylaşıldı.

Call of Duty Black Ops Cold War'un Trabzon Havaalanı'nda geçen bölümünden oynanış videosu (PC - Ultra 4K 60 FPS) Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software'in birlikte yaptığı, Call of Duty: Black Ops Cold War sonunda çıkışını gerçekleştirdi. 

Oyunun çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte de oyunun ilk 15 dakikası IGN tarafından paylaşıldı. Paylaşılan video ve oyunun ilk 15 dakikası Türkiye'de geçiyor. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun bir kısmı Trabzon Havaalanı'nda geçecekti. Trabzon bölümü de daha ilk bölümden karşımıza çıkıyor.

Trabzon Havaalanında geçen bölüm gerçek olaylara dayanıyor ancak elbette oyunun senaristleri kendi yorumlarını da katmış. Bahsi geçen 15 dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty Black Ops Cold War şu andan itibaren PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de erişilebilir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11105 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, call of duty black ops cold war ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim