Anlık Bildirim

Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor

Call of Duty oyuncuları 3 Ocak'ta Battle Royale'de Sniper Challenge'ı oynayabilecekler. Ayrıntılar henüz bilinmiyor ancak haritada sadece keskin nişancı tüfekleri olacak.

Call of Duty: Mobile Battle Royale'e  Sniper Challenge geliyor Tam Boyutta Gör

Call of Duty: Mobile, 2019'un en popüler mobil oyunlarından biriydi. Oyun Kasım ayında başlatıldı ve lansmanının ilk haftasında aktif oyuncu sayısıyla rekor kırdı. Call of Duty: Mobile, Android ve iOS platformlarında 100 milyondan fazla indirilme sayısına ulaşmış durumda. Yeni bir mobil oyun olmasına rağmen yine de popülerliğini kaybetmemek için yeni etkinliklerle kendini geliştirmek zorunda.

Call of Duty: Mobile, çok oyunculu moda Prop Hunt ve Hardpoint gibi sınırlı zaman etkinlikleri ekleyerek oyunun bu modunu oyuncular için taze tutmaya çalıştı ancak Battle Royale moduna, tek haritasındaki birkaç yeni değişiklikler haricinde hemen hemen hiç yenilik yapmamıştı. Call of Duty: Mobile oyuncuları 3 Ocak'tan itibaren  Battle Royale'da Sniper Challenge adlı yeni bir etkinliği oynayabilecekler.

Call of Duty: Mobile Battle Royale'e  Sniper Challenge geliyor Tam Boyutta Gör

Sniper Challenge ile ilgili ayrıntılar henüz 3 Ocak'tan itibaren başlayacak olması dışında bilinmiyor. Büyük olasılıkla normal bir Battle Royale maçı gibidir ancak çeşitli silahlar yerine sadece keskin nişancı silahı olacaktır. Sniper Challenge'ın, Call of Duty: Mobile'ın Battle Royale modunun kalıcı bir eki olup olmayacağı da henüz bilinmezliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim