Anlık Bildirim

Call of Duty, yıllık çıkış modelini bırakabilir

Microsoft’un Activision’ı satın almasının ardından Call of Duty hayranları için yeni bir haber geldi. Activision yöneticileri, Call of Duty’nin yıllık çıkış modelini bırakabilir.

Call of Duty, senelik sürüm modelini bırakabilir Tam Boyutta Gör

Uzun yıllardır, her sene Ekim/Kasım ayında yeni bir Call of Duty oyunu görmeye alıştık. Call of Duty, her sene yüksek satışlara ulaşsa da son yıllarda seri, hayranlardan ciddi anlamda tepki çekmeyi başardı. Call of Duty Vanguard ve Warzone Pacific’in sorunları nedeniyle Activision, 2.Sezon’u ertelemek zorunda kalmıştı. Görünüşe göre geliştiriciler ve Activision, Call of Duty serisinin problemlerinin farkında.

Her sene yeni bir Call of Duty görmeyebiliriz

Her sene Call of Duty çıkışına alışmış olsak da birçok hayran, Call of Duty’nin bu modeli bırakmasını istiyor. Bloomberg’e göre Activision Blizzard yöneticileri, sonunda bu modeli terk etmeyi düşünüyor. Bloomberg’e göre bu konuda kesin bir karar verilmiş değil ancak konuşmalar sürüyor. Ayrıca Call of Duty’nin geliştirici stüdyolarının da bu fikri desteklediği gelen bilgiler arasında. Call of Duty, yıllık modeli terk ederse geliştiricileri oyunları geliştirmek ve test etmek için daha çok süre verecektir ve oyunlar büyük eleştirilere maruz kalmayacaktır.

Call of Duty, yıllık modeli terk edecek olsa bile bir süre oyuncuları etkilemeyecek gibi gözüküyor. 2019 yılında çıkan ve ciddi satışlar toplayan Call of Duty Modern Warfare’in devam oyunun 2022 yılının Ekim veya Kasım ayında gelmesi bekleniyor. Modern Warfare II’nin ertelnme ihtimali de oldukça düşük gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3766 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, activision blizzard ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim