Anlık Bildirim

Call of Duty Black Ops 6, Playstation 4 ve Xbox One platformlarına da gelecek

Call of Duty’nin önümüzdeki aylarda yayınlayacağı Black Ops 6 yapımından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İddialara göre merakla beklenen yapım PS4 ve Xbox One platformlarına da gelecek.
Call of Duty: Black Ops 6 Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Call of Duty Black Ops 6, ilk kez haziran ayında oyunculara gösterilecek. Microsoft etkinliğine haftalar kala yapım hakkında ortaya çıkan sızıntılar, oyunun önceki nesil konsollara da geleceğini gösteriyor.

Playstation 4 ve Xbox One desteği devam ediyor

Treyarch tarafından yaklaşık 4 yıldır geliştirilen Call of Duty Black Ops 6, iddialara göre yeni nesile özel bir yapım olmayacak. ABD merkezli GameStop veri tabanından alınan bilgilere göre Call of Duty Black Ops 6, Playstation 4 ve Xbox One platformlarına da gelecek. GameStop kaynaklarının yanı sıra Insider Gaming de yapımın önceki nesil konsollar için yayınlanacağını doğruladı. Böylece Activision, yeni nesil konsolların çıkışının üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen önceki nesil konsolları desteklemeye devam edecek.

Microsoft çatısı altında geliştirilen Black Ops 6, en uzun geliştirme süresine sahip Call of Duty yapımı olacak. Treyarch ve Raven Software ortaklığında geliştirilen yapım, 9 Haziran’da düzenlenecek Xbox etkinliğinde oyunculara gösterilecek. Call of Duty Black Ops 6’nın Xbox Game Pass abonelik sistemine ekleneceği de gelen bilgiler arasında.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim