Anlık Bildirim

Bu yıl tekrar 2. Dünya Savaşı'na dönen Call of Duty, hem eski hem de yeni nesil için çıkacak

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu daha önce çıkan söylentilerin aksine her iki nesil için de çıkış yapacak.

Call of Duty Vanguard hem eski hem de yeni nesil için çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı Call of Duty serisinin her yıl bildiğiniz gibi yeni bir oyunu çıkıyor. Bu yıl da elbette bir oyun çıkacak ancak ne yazık ki hala çok fazla detaya hakim değiliz. Yavaş yavaş bazı detaylar gelmeye başladı.

Call of Duty Vanguard İki Nesil İçin de Çıkış Yapacak

Activision Blizzard geçtiğimiz gün yaptığı kazanç çağrısı esnasında serinin yeni oyunu hakkında bir detay paylaşıldı. Henüz oyunun adı resmi olarak açıklanmasa da kod ismi olan Call of Duty Vanguard olarak hitap edilen oyunun, bu yılın sonunda çıkacağı onaylandı. Ayrıca oyun daha önce çıkan söylentilerin aksine her iki nesil için de çıkış yapacak.

Yeni oyun ayrıca son iki oyunda da olduğu gibi Warzone entegre edilmiş halde gelecek. Bu da yine işletme müdürü Daniel Alegre tarafından onaylandı.

Yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. İkinci Dünya Savaşı temalı olacağı da %100 değil ancak %99 diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim