Anlık Bildirim

Microsoft, Call of Duty: Warzone’u Nintendo Switch’te nasıl çalıştıracağını açıkladı

Activision’ı satın alma sürecinde olan Microsoft, Call of Duty markası için yorumlar yapmaya devam ediyor. Firma, Activision’ın popüler yapımı Warzone’u nasıl SwitchNint’e getirebileceğini açıkladı.
Call of Duty Warzone Switch platformunda nasıl çalışacak Tam Boyutta Gör
Activision-Blizzardı satın alma sürecinde olan Microsoft, yakında sahip olacağı şirketin markaları için açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Oyun dünyasının en popüler isimlerinden olan Call of Duty de Microsoft’un odağı olmuş durumda. Nintendo ve Nvidia ile Call of Duty anlaşmaları imzalayan firma, Nintendo’nun mobil konsolu olan Switch’e nasıl Warzone’u getirebileceğini açıkladı.

Call of Duty Warzone Nintendo Switch’te nasıl çalışacak?

Call of Duty Warzone Switch platformunda nasıl çalışacak Tam Boyutta Gör
Activision anlaşmasını onaylaması için Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasalar Otoritesi’ne belgeler sunan Microsoft, bu belgelerin birinde Call of Duty yapımlarının nasıl Nintendo Switch’te çalışabileceğini belirtti. Bildiğiniz gibi Microsoft, Activision’u satın alması halinde Nintendo konsollarına Call of Duty yapımlarını getirmek için bir anlaşma imzaladı ve görünüşe göre firma, bu anlaşmayı gerçekleştirmek için çalışmalara başlamış durumda. 
Call of Duty Warzone Switch platformunda nasıl çalışacak Tam Boyutta Gör
Sunulan belgelerde Microsoft, Warzone’u çalıştıran oyun motorunun Xbox One ve 2015 model ekran kartların için bile optimize edildiğini ve 2017 yılında çıkan Nintendo Switch’in de bu motoru destekleyebileceğini belirtti. Ayrıca yakında yayınlanması beklenen Warzone Mobile’ın da Switch’ten daha düşük performanslı mobil cihazlarda bile çalışabileceği belirtildi. Bunun dışında Microsoft, Activision’un farklı donanımlar için optimize etme yeteneklerine güvendiğini ve Apex Legends, Doom Eternal, Fortnite ve Crysis 3 gibi oyunların Switch’e getirilmesinde uygulanan metotların Warzone ve Modern Warfare 2 gibi yapımlar için de uygulanabileceğini belirtti.

Tüm bunların yanı sıra iddialar, Nintendo’nun önümüzeki yıl içerisinde yeni nesil konsolunu tanıtacağını belirtiyor. Şimdiki nesil Switch’e göre devasa performans artışlarına sahip olacak yeni nesil Nintendo konsolu, muhtemelen Call of Duty yapımlarını rahatlıkla çalıştıracaktır. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim