Anlık Bildirim

Canlı-aksiyon He-Man filmi doğrudan Netflix'te yayınlanabilir

Sony'nin canlı-aksiyon He-Man filminde işler pek istenildiği gibi gitmiyor. Sony, filmi sinemalarda yayınlamak yerine direkt Netflix'e satmayı düşünüyor.

Canlı-aksiyon He-Man filmi doğrudan Netflix'te yayınlanabilir Tam Boyutta Gör

Sony'nin bir süredir üzerinde çalıştığı live-action He-Man filmi "Masters of the Universe", sinemalar yerine doğrudan Netflix'te yayınlanabilir. DiscussingFilm tarafından paylaşılan yeni bir haberde, filmin bütçesinin tahminlerin üzerine çıkması nedeniyle Sony'nin bu yönde bir karar aldığı belirtiliyor. 

Sony Pictures, Masters of the Universe filmini 2019'un başlarında duyurmuş ve vizyon tarihini de 5 Mart 2021 olarak açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz hafta yapılan sürpriz bir açıklamada filmin süresiz olarak ertelendiği duyuruldu. Bu açıklamanın ardından aslında filmle ilgili bir şeylerin ters gittiği zaten belli olmuştu ancak sorunların bu seviyede olduğunu da tahmin etmiyorduk. Sony'nin canlı-aksiyon He-Man filmine pek güveni yok gibi görünüyor.

DiscussinFilm'de yer alan bilgilerde He-Man filminin tahmin edilen bütçesinin 130 milyon doları aştığı belirtiliyor. Sony son olarak 2019'da sinema sektöründe beklentilerin altında bir yıl geçirmişti. He-Man gibi günümüzün genç nesilinde çok da bir karşılığı olmayan eski bir markaya 130 milyon dolarlık yatırım yapma fikri, sıkıntılı bir dönemden geçen Sony'ye biraz fazla gelmiş gibi görünüyor.

Canlı-aksiyon He-Man filmi doğrudan Netflix'te yayınlanabilir Tam Boyutta Gör

Masters of the Universe filminin yönetmen koltuğunda, daha önce yalnızca bağımsız yapan görev yapan Aaron ve Adam Nee ikilisi oturuyor. Filmin senaryosunu ise Iron Man (2008) ve Men in Black: International gibi yapımlardan tanıdığımız Matt Holloway-Art Marcum ikilisi kaleme alıyor. Son olarak filmde He-Man karakterini genç aktör Noah Centineo canlandıracak.

80'lerin en popüler çizgi filmlerindendi

Masters of the Universe evrenini özellikle de 80'lerde çocuk olanlar çok iyi bilecektir. Seride Eternia prensi Adam'ın İskeletor isimli yaratıkla olan mücadelesini izliyoruz. Prens Adam, Eternia'yı ve Şato'sunun sırlarını İskeletor'un kötü emellerinden korumaya çalışıyor.

Seriye ismini veren He-Man karakteri ise Prens Adam'ın süper kahraman olan ikinci kişiliğiydi. Prens Adam, kılıcını havaya kaldırıp "By the power of Grayskull, I have the power" dediğinde evrenin en güçlü savaşcısı olan He-Man'e dönüşebiliyordu. Türkçe dublajlarda bu söz "Gölgelerin gücü adına, güç bende artık!" olarak çevrilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim