Anlık Bildirim

CD Projekt'in Cyberpunk 2077 çıkmadan önce hazırladığı komik hata videoları sızdırıldı

CD Projekt'in Cyberpunk 2077 çıkmadan önce hazırladığı komik hataların olduğu videolar sızdırıldı. Oyunun hazırladığı videolardaki gibi çıkması planlarını bozmuş gibi duruyor.

CDPR'ın Cyberpunk 2077 için hazırladığı komik hata videoları Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077 Aralık 2020'de çıktı bildiğiniz gibi. Ne yazık ki oyun birçok hata ile çıkış yaptı. her ne kadar bu hatalar sinir bozucu olsa da aralarında insanı her şeye rağmen güldüren hatalar vardı. Görünen o ki CD Projekt de bu hatalara bir hayli gülmüş.

CDPR Cyberpunk 2077 İçin Komik Bir Video Hazırlamış

Geçtiğimiz günlerde internete sızdırıldığı açıklanan CD Projekt belgelerinin içerisinden CD Projekt'in hazırladığı bazı videolar da bulundu. Bu videolar CD Projekt'in kendisinin hazırladığı Cyberpunk 2077'deki hatalardan oluşturulan bir video. 

Bu videolar büyük bir ihtimalle daha önce The Witcher 3 için de hazırladıkları gibi bonus içerik olarak sunulacaktı ancak çıkış tarihi yaklaştığında videodaki hataların neredeyse hepsinin oyunda olması sebebiyle ekip vazgeçmiş gibi duruyor. Bu tarz videoları birçok şirket hazırlar ancak oyunları genelde bu kadar hatalı çıkmadığı için eğlence amaçlı videoları paylaşırlar. Ancak CD Projekt'in hazırladığı videodaki sahnelerin birçoğu oyunun çıkış versiyonunda bulunuyordu. 

Mart ayında gelen Cyberpunk 2077 yamasıyla bu sorunların birçoğunun düzeltildiğini belirtelim. Az da olsa hâlâ hata var elbette. Bahsi geçen videoları buradan izleyebilirsiniz. Videolardan bazılarında uygunsuz içerik olduğunu hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim