Anlık Bildirim

G.O.R.A. yirmi yıl sonra geri dönüyor

Netflix ile uzun vadeli bir anlaşma yapan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri ve Do Not Disturb yapımlarının ardından yeni sürprizini duyurdu. GORA 4 GORA geliyor. 
G.O.R.A. Tam Boyutta Gör
Türk sinema tarihinin en önemli yapımlarından birisi olarak kabul edilen ve dönemine göre dikkat çekici görsel efektlerle hafızalara kazınan G.O.R.A., yirmi yıl aradan sonra yeni bir hikâyeyle ekranlara geri dönüyor.

GORA 4 GORA neyi anlatacak?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz tarafından paylaşılan bilgiye göre Netflix için hazırlanan yeni yapım GORA 4 GORA adını taşıyor. Yapım bir film mi olacak yoksa sezonluk dizi şeklinde mi ilerleyecek şimdilik herhangi bir detay verilmiyor.

2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filmi, uzaylılar tarafından kaçırılan tüccar Arif Işık’ın kaçış maceralarını anlatıyordu. Bu filmin ardından Arif Işık karakterinin ilk insanların dönemine gittiği AROG ve 216 karakterinin Dünyayı ele geçirmeye çalıştığı Arif V 216 yapımları vizyona çıkmıştı.

Ne var ki hiç biri orijinal G.O.R.A. hikâyesinin devamı niteliğinde olmamıştı. Bu bakımdan Cem Yılmaz da paylaşımında 20 yıl sonra gelen lezzet tanımını yapmış. Afişler hazır olduğu için yeni yapımın yayın tarihinin çok da uzak olmadığı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13130 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, G.O.R.A. ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim