Anlık Bildirim

Türk yapımı Traffic Rider artık tüm platformlarda

Mobil dünyanın başarılı geliştiricilerinden Soner Kara imzalı sonsuz koşu tarzındaki Traffic Rider, iOS platformunda başladığı macerasına sonra Android ve şimdi de Windows Phone ile devam ediyor.

Soner Kara'nın 150 milyondan fazla indirme rakamına ulaşan Traffic Racer çizgilerini temel alan Traffic Rider, Unity motoru ile yaklaşık olarak 14 ayda geliştirildi. İlk etapta iOS platformu için indirmeye sunulan oyun, daha sonra Android ve nihayet Windows Phone ekosistemine geldi. 

Oyunda bu kez, bir motorsikletin üzerinde trafik macerasına atılıyoruz. Başarılı grafikleri ile dikkat çeken yapımda, yoğun trafiğin olduğu yollar üzerinde yolculuk ederek, 40'dan fazla görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunda sonsuz koşu yanında bir de kariyer modu eklenmiş. 

Birinci şahıs kamerasından oynanan oyunda 20 farklı motorsiklet seçeneği mevcut. Gerçekçi motorsiklet seslerinin sunulduğu oyunda çevrimiçi liderlik tablosu ve 30 civarında da başarı listesi yer alıyor. Hızlı sürmenin ve diğer araçlara teğet geçmenin ekstra puan kazandırdığı oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun için tam 17 dilde destek mevcut.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9700 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, traffic rider ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim