Anlık Bildirim

Galaxy S5, Gear 2 ve Gear Fit ülkemizde satışa sunuldu

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S5 ve beraberinde lanse ettiği Gear giyilebilir cihazlar, ülkemizin de aralarında bulunduğu 125 ülkede resmen satışa sunuldu. Bugün saat 11.11 itibariyle pek çok Samsung konsept mağazasında ürünlerin satışı başladı. 

Galaxy S5 modelinde bilindiği üzere 5.1 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, çift anten destekli 5. nesil WiFi, parmak izi okuyucu, nabız ölçer, 2800mAh gücünde batarya,  1 metreye kadar su geçirmezlik, 8.1mm kalınlık ve 145gr ağırlık şeklinde özellikler mevcut.

Cihazın işlemcisi konusunda ise net bilgiler yok. Perakende satış sitelerinde 2.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 yongasetine atıfta bulunulurken, lansmanda bu yongasetinin 4G LTE versiyonlarında olacağı bildirilmişti.
Firmadan net bilgileri aldığımızda sizlerle paylaşacağız. Normalde 4+4 çekirdek olmak üzere Exynos 5422 yongaseti cihazda yer alacaktı. Cihazın perakende satış fiyatı 16GB kapasiteli versiyon için 2199TL, 32GB kapasiteli versiyon için 2299TL olarak belirlnmiş.

Cihaz ile birlikte Bloomberg Business, Evernote, Box, Bitcasa, Lark, LinkedIN Premium, Wall Street Journal gibi pek çok dergi ve hizmete süreli ücretsiz abonelik hediye ediliyor. 
Galaxy S5, Gear 2 ve Gear Fit ülkemizde satışa sunuldu
 

Samsung Gear 2 ise firmanın ikinci nesil akıllı saati. 1.63 inç büyüklüğünde 320x320 piksel çözünürlüğe sahip olan saat Tizen işletim sistemi ile çalışıyor. 1GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 3250 yongasetinden güç alan model IP67 sertifikası ile suya dayanıklı bir yapıda ve 2MP çözünürlükte bir kameraya sahip. Cihazın fiyatı 799TL olarak belirlenmiş. 

Samsung Gear Fit ise fitness verilerini toplayarak mobil cihazlara aktaran, basit anlamda bildirimler gösteren ve çağrıları reddedebilen bir fitness bilekliği. 180MHz saat hızında çalışan bir işlemciye sahip olan bileklik Super AMOLED bir ekran sunuyor. Cihazın fiyatı ise 549TL. 
Galaxy S5, Gear 2 ve Gear Fit ülkemizde satışa sunuldu


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4632 kez okundu.
63 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim