Anlık Bildirim

Galaxy S7'nin muhtemel yeniliği "Ekran Daima Açık" özelliği ile ilgili ipuçları

ABD Patent ve Marka Ofisi'ne (USPTO) yapılan bir marka tescil başvurusu Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7'de yer vermesi beklenen "Always On Display" özelliğini doğrulamış oldu.
Samsung'un 21 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlik hızla yaklaşırken Galaxy S7'ye ilişkin yeni sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Önceki gün yeni amiral gemisinin ilk canlı görüntüleri sızdırılmıştı ve bugün de "Always On Display" (Ekran Daima Açık) özelliğiyle ilgili yeni detaylara sahibiz.

Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan bir rapor, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin Always On Display olarak adlandırılan bir özellikle geleceğini gösteriyordu. Şimdi ise ABD Patent ve Marka Ofisi'ne (USPTO) yapılan bir marka tescil başvurusu bu söylentileri doğrulamış oldu. "Ekran Daima Açık" özelliğiyle birlikte ekranın açılmasına gerek kalmadan saat, tarih, hava durumu, mesajlar ve bildirimler görüntülenebilecek.
Galaxy S7'nin muhtemel yeniliği 'Ekran Daima Açık' özelliği ile ilgili ipuçları
 
Ekranın küçük bir bölümünde siyah bir arka plan üzerinde sürekli olarak gösterilecek bildirimlerin cihazın güç tüketimini neredeyse hiç etkilemeyeceği bildiriliyor. Galaxy S7 varyantlarının daha büyük bir pille donatılacağı göz önüne alındığında, saatte yüzde bir oranında bir şarj tüketimi yapması beklenen bu özellik kullanıcıların canını sıkmayacak gibi görünüyor.

Ekranın belirli bir bölümünün sürekli açık kalmasını sağlayan benzer bir mod daha önce Nokia (Glance Screen) ve Motorola (Ambient Display) tarafından üretilen akıllı telefon modellerinde kullanılmıştı. Samsung'un yeni nesil akıllı telefonlarına benzer bir özelliği dahil etmeyi düşündüğünü görmek sevindirici.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11004 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim