Anlık Bildirim

LG G5, 21 Şubat'ta geliyor

LG'nin daha çok yaz aylarına doğru tanıtmayı adet edindiği G amiral gemi serisi, bu yıl çok daha erken piyasaya çıkıyor. Takvimlerinizi 21 Şubat 2016 tarihine ayarlayın.

Samsung'un Galaxy S7 amiral gemi serisi için 21 Şubat tarihine gün vermesinin ardından, diğer bir Güney Koreli dev LG de kendi amiral gemisini lanse etmeye hazırlanıyor. LG G5 modeli, 21 Şubat 2016 tarihinde Barcelona'da resmiyete kavuşacak. 

LG, yeni amiral gemi modeli için davetiye dağıtımına başladı. Davetiyenin mottosunda, yeni arkadaşlar ile tanışacağımız belirtiliyor. Görselde ise bir robot, zıplayan bir top ve tahta uçak yer alıyor. Lansmanda LG G5 modelinin tanıtılacağı kesin ancak beraberinde muhtemelen iki cihaz daha olacak. 


LG G5 ile ilgili henüz net görseller mevcut değil. Sadece şablonlar ve kılıf görselleri mevcut. Bu bakımdan cihazın neye benzediği tam olarak bilinemiyor. Bununla birlikte arka ses tuşlarının yanlara taşındığı ve alt kısımda kızaklı bir kapak sistemi ile bataryanın çıkarılabildiği biliniyor. 

İddialara göre cihazda; 5.4-5.5 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, USB Type-C bağlantısı, parmak izi okuyucu, daha uzun ancak daha dar bir yapı, 16MP ve 8MP şeklinde sıralanan çift sensör dizilimi, ön kısımda ikinci bir ekran şeklinde özellikler olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6652 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim