Anlık Bildirim

LG G5 Quick Cover resmiyet kazandı

LG G5 amiral gemi modeli henüz resmiyet kazanmış değil ancak firma aksesuar tanıtımına başladı. LG G5 Quick Cover kılıf aksesuarı, bazı bilgileri gün yüzüne çıkarıyor.

LG G5 ile ilgili sızıntılar o kadar hız kazandı ki, firma daha fazla dayanamadı ve yavaştan yeni amiral gemisini tanıtmaya başladı. LG'nin resmiyete kavuşturduğu ilk bileşen, G5 amiral gemi modeli için hazırlanmış olan dokunmatik pencereli Quick Cover kılıf aksesuarı. 

LG'nin uzun yıllardır amiral gemi modelleri için hazırladığı Quick Cover kılıfları, ön kısımdaki dokunmatik ekrandan bildirimler sunuyor ve bazı uygulamalara erişim imkanı veriyor. LG G5 Quick Cover dörtgen bir ekrana sahip. Ayrıca ağ şeklinde örülmüş yarı şeffaf bir ön kapağa da sahip. Kılıfın köşelerinde parlak bir metal alaşım kullanılmış. Cihazın Always On özelliği bu ekrandan görülebiliyor. Anlaşılan LG V10'daki gibi ikinci bir ekrana ihtiyaç duyulmayacak. 


LG G5 modeli dün de Geekbench 3 skorlarına yansımıştı. Cihazda Snapdragon 820 yonga seti, 4GB RAM ve Android 6.0.1 işletim sistemi özellikleri kesinleşmiş oldu. Puanlar ise, tek çekirdek için 2248, çok çekirdek için 5061 şeklinde sıralanıyor. Benchmark testlerine sızan farklı cihazlarda da benzer skorlar elde ediliyordu. 

LG G5'in ekran boyutu konusunda henüz net bilgiler yok. 2K çözünürlüğe sahip olacağı biliniyor ancak ekran boyutunun 5.3-5.5 inç arasında olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca her zaman açık özelliği nedeniyle AMOLED ekran paneli kullanacağı tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim