Anlık Bildirim

LG G5'te de ekran her zaman açık olacak

LG'nin yeni amiral gemi modeli için geri sayım devam ederken, resmi paylaşımlarda detaylanmaya başladı. Yeni görselde LG G5 modelinin ana hatları açık bir şekilde görülüyor.

Samsung'un Super AMOLED ekranlarda sürekli bildirim gösterimi yapabilmek için tescil ettirdiği Always On Display adındaki özelliğin ardından, LG G5 modelinde benzer bir her zaman açık özelliğinin yer alacağı firma tarafından doğrulandı. 

LG'nin paylaştığı GIF görselinde, G5 amiral gemi modelinin ana hatları belli olurken, kilit ekranında saat ile birlikte tarih, cevapsız çağrı, ajanda, mail gibi bildirimlerin yer aldığı küçük bir pencere dikkat çekiyor. Nexus ve Motorola telefonlarından hatırlayacağımız bu özellik, OLED ekranlara özgü olmasıyla biliniyor.


Ekran sürekli siyah arkaplanda kaldığı için, bu tarz renksiz bildirimler bataryayı çok fazla yormuyor ve enerji tüketimini artırmıyor. Bazı kaynaklar, kullanıcıların bildirimlere bakmak için sürekli ekran kilidinden çıkmasını ve her zaman açık ekran teknolojisini karşılaştırarak, bariz enerji tasarrufu değerlerine ulaşıldığını görmüş. Görselde ayrıca LG'nin lansman saati de yansıtılmış.

LG G5 modelinde 5.4 inçlik 2K AMOLED ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, çift arka kamera dizilimi, 32GB/64GB depolama kapasitesi, arka kısımda parmak izi okuyucu, yan kısma alınan ses kontrol tuşları, alt kısımdan çıkarılabilen batarya şeklinde özellikler olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10229 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim