Anlık Bildirim

LG yeni bir amiral gemi serisi daha hazırlıyor

LG yeni bir amiral gemi serisi daha hazırlıyor

Geçen yıla kadar ürün gamında G serisi ve G Pro serisi amiral gemi modellerini bulunduran LG, G2 modelinin gördüğü ilgi üzerine G3 modeline ağırlık vermeye karar vermiş ve G Pro serisini ikinci nesilde sonlandırmıştı. Bu yıl herhangi bir G Pro modeli beklenmezken firma sürpriz bir açıklama yaptı.
LG Mobile patfornu Cho Jun-ho yaptığı açıklamada yılın ikinci yarısında yeni bir üst seviye akıllı telefon tanıtmak istediklerini ve bu cihazın G serisinin üzerinde konumlanacağını bildirdi. Modelin fiyatı ise 819$ civarında olacak.
Akla ilk gelen G Pro serisinin geri dönmesi ihtimali olsa da LG muhtemelen Galaxy Note serisine rakip tamamen farklı bir seri üzerinde çalışıyor. G Pen isim hakkının tescil edilmiş olması da yeni serinin gelişmiş ekran kalemi özellikleri ile geleceğinin işareti olabilir.
Bu yıl satışlarda yüzde 20 artış hedefleyen LG, anlaşılan rakiplerinin Z3-Z3 Compact veya Galaxy S-Galaxy Note eşleşmesine benzer bir şekilde iki amiral gemi modeli ile yoluna devam edecek. Yeni model ile ilgili detayların IFA 2015 fuarına doğru netleşmesi bekleniyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim