Anlık Bildirim

Samsung Galaxy SIII'e ait bir basın görseli ortaya çıktı


Bu yıl için en çok konuşulacak modellerinden birisi şüphesiz Samsung'un yeni Galaxy akıllı telefonu olacak. 4 çekirdekli Samsung Exynos 4412 işlemci, Mali-T604 grafik birimi, 2GB RAM, 4.8 inçlik Full HD ekran gibi özellikleri hakkında pek çok iddianın internete taşındığı Galaxy SIII modelinin basın görseli olduğu belirtilen yeni bir görsel internette paylaşıldı.

Reddit sosyal paylaşım sitesinde ortaya çıkan fotoğrafta polikarbonat kenarlara sahip bir Galaxy modeli görülüyor. Modelin ana ekranında ise 22 Mayıs 2012 Salı günü saat 18.00-19.00 arasında Londra'da gerçekleşecek bir Samsung Unpacked etkinliğine ayarlanmış ajanda widget'ı göze çarpıyor.

Profil resimlerinde ise sağ kenarda atanmış kamera tuşu ve güç düğmesi dikkat çekiyor. Ayrıca Galaxy SIII modelinin hoparlörünün bu kez alt kısımda konumlandırıldığı da fark ediliyor.

Diğer bir önemli özellik ise 7mm kalınlıkta olduğu belirtilen kasa yapısı. 

Samsung, yeni Galaxy modelini yılın ortalarına doğru yayınlama niyetini daha önce açıklamıştı. Bu bakımdan tarihin olası bir lansman gününe işaret ettiğini söyleyebiliriz. Ayrıca firmaya yakın kaynaklar görselin piyasaya çıkacak modelle birebir aynı olduğunu belirtiyor.

Görselin Samsung tarafından resmi olarak doğrulanmadığını belirtelim. Ayrıca seramik arka kasa ile geleceği belirtilen modelin polikarbonat olarak lanse edilmesi biraz kafaları karıştırıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14847 kez okundu.
66 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim