Anlık Bildirim

Üç hava yolu şirketi uçakta Galaxy Note 7 kullanımını yasakladı

Samsung için adeta kabusa dönüşen Galaxy Note 7'nin üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Cihaz şimdi de Avustralyalı üç hava yolu şirketi tarafından uçaklarda yasaklandı.
Güney Koreli teknoloji devinin büyük umutlarla piyasaya sürdüğü, donanım ve tasarım özellikleriyle beğeni toplayan Galaxy Note 7'nin sancılı günleri henüz son bulmuş değil. Öyle ki 35 adet cihazın patlamasıyla birlikte tüm Galaxy Note 7'leri geri çağıran Samsung, yaklaşık 1.4 milyar dolar civarında zarara uğradı.
Değişim kampanyasıyla sorunlu cihazları geri alan şirkete bir kötü haber de hava yolu şirketlerinden geldi. Hatırlayacağınız üzere dün yayınladığımız haberde Amerikan Federal Havacılık Kurulu'nun (FAA) güvenlik sebebiyle uçaklara Galaxy Note 7 sokulmasını tamamen yasaklamak istediğinden bahsetmiştik.
Benzer şekilde bir önlem alan Avustralyalı Jetstar, Qantas ve Virgin Australia hava yolu şirketleri ise uçak içerisinde Galaxy Note 7 cihazların çalıştırılmasını ve şarja takılmasını yasakladılar. Uçuş güvenliği gerekçesiyle alınan bu karar kısa süre içerisinde uygulamaya konuldu. Halen elindeki problemli telefonu değiştirmeyen kullanıcıların olduğunu söyleyen yetkililer, insanların hayatını tehlikeye atmamak için önlem almak zorunda kaldıklarını dile getiriyorlar. Bakalım FAA cephesinden konuya dair nasıl bir karar çıkacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7566 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, uçak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim