Anlık Bildirim

CES 2020'de yuvarlak ekranlı akıllı telefon tanıtıldı: Cyrcle Phone

2020 Tüketici Elektronik Fuarı CES'te gösterilen en garip cihazlardan birisi de Cyrcle Phone olarak isimlendirilmiş yuvarlak ekranlı akıllı telefon oldu. Telefon ilginç özelliklere sahip.

CES 2020'de yuvarlak ekranlı akıllı telefon tanıtıldı: Cyrcle Phone

Dünyanın en büyük Tüketici Elektronik Fuarı olan CES 2020 yeni teknolojilerin tanıtılmasıyla ünlü. Ancak bu etkinlikte şirketler kullanıcılara ilginç gelebilecek ürünlerini de görücüye çıkarıyorlar ve bunlardan biri de Cyrcle Phone diyebiliriz.

Çift kulaklık girişi

Cyrcle Phone standart hale gelmiş dikdörtgen akıllı telefon anlayışına farklı bir boyut katıyor. Zira cihaz yuvarlak bir ekrana sahip. Beş yıllık bir çalışmanın ürünü olan Cyrcle Phone'un geliştiricileri, böyle bir akıllı telefon üretmek için çok çalıştıklarını belirtiyorlar. Cyrcle Phone'un çok rahat bir şekilde cebe sığabildiği ve kullanıcıların eline rahat bir şekilde oturduğu belirtiliyor. Test çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlanması durumunda ise bir yıl içinde satışa sunulacak.

CES 2020'de yuvarlak ekranlı akıllı telefon tanıtıldı: Cyrcle Phone Tam Boyutta Gör

Cihazdaki tek gariplik yuvarlak ekranlı olması değil. Cyrcle Phone'da iki adet 3.5mm kulaklık girişi mevcut. Geliştirme ekibi günümüzdeki gençlerin aynı cihazdan birlikte müzik dinlediklerini düşünerek böyle bir çözüm sunduklarını belirtiyorlar. Ne Android işletim sistemi, ne de uygulamalar böylesine yuvarlak bir ekranda çalışmak üzere tasarlanmadığı için Cyrcle Phone'un ticari bir hale gelmesi çok uzun bir zaman alabileceğini düşünmek yanlış olmayacaktır. Cihazın prototipinin Android 9.0 çalıştırdığını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4381 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2020, Cyrcle Phone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim