Anlık Bildirim

ChatGPT GPT-4.5 Turbo modeli sızdı, yaz aylarında geliyor

ChatGPT motoruna temel olan GPT dil öğrenme modülü yaz aylarında önemli bir güncelleme alıyor. Rekabette geri kalmamak için daha büyük metinleri işleyebilecek.  
ChatGPT
Yapay zekâ alanında adeta devrim yapan ve yeni bir akımın fitilini ateşleyen ChatGPT, öğrenme dili modelini sürekli geliştiriyor. Son olarak 1 yıl önce GPT-4 öğrenme modeline geçiş yapan OpenAI, bu yıl çok daha iyisini kullanıma sunacak.

ChatGPT GPT-4.5 Turbo modeli neler sunuyor?

OpenAI tarafından blog sitesinde yanlışlıkla yayınlanan ancak indekslendiği için dikkatlerden kaçmayan tanıtım yazısı, ChatGPT GPT-4.5 Turbo modeli ile ilgili bazı önemli iyileştirmeleri gözler önüne seriyor.

ChatGPT GPT-4.5 Turbo ile ilgili en önemli detay, kullanıma sunulmadan önce Haziran ayında internetteki tüm verilere erişecek olması. Bu da Temmuz veya Ağustos döneminde kullanıma sunulacağını gösteriyor.

Diğer bir yenilik ise metin uzunluk anahtarının 128K’dan 256K seviyesine çıkarılması. Böylece rakiplerin çoğaldığı bir dönemde daha uzun metin analizlerinin önü açılıyor. Bu modelin sonrasında ise girişim GPT-5 modelini kullanıma sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim