Anlık Bildirim

Chromecast artık biraz daha televizyon gibi

Chromecast with Google TV adıyla tanıtılan yeni akış aparatı artık yeni arayüzü ve uygulama mağazası desteği sayesinde Android TV ile rekabet edecek hale gelmiş.

Chromecast artık biraz daha televizyon gibi Tam Boyutta Gör

Google’ın 2013 yılında tanıttığı ve bir platformda izlenen içeriklerin bağlantılı ekranlara aktarılabilmesini amaçlayan Chromecast aksesuarı gelişmeye devam ediyor. Artık Google TV desteği de kazandı.

Chromecast with Google TV özellikleri ve fiyatı

Chromecast with Google TV serideki en yeni akış ürünü olma özelliğine sahip. Konseptin temelindeki harici ekranlara içerik akışı mantığını devam ettiriyor ancak yeni ara yüz ile Android TV rakibi olacak hale gelmiş.

İçerikleri 4K HDR 60 fps olarak oynatabilen aksesuar Dolby Vision ve Dolby Atmos destekli. Daha önce Google Play Movies olan uygulama Google TV adıyla değiştirilmişti. Google TV uygulaması daha gelişmiş bir ara yüz ile Chromecast içerisinde kendisine yer buluyor. Ayrıca 6500 uygulama ve 85 farklı içerik platformu indirmeye hazır.

Chromecast artık biraz daha televizyon gibi Tam Boyutta Gör

Yeni gelişmeler ile adeta Android TV rakibi haline gelen Chromecast yayın esnasında kayıt da yapabiliyor. Böylece içerik yansıtmaya ihtiyaç duymadan kullanıcılar abone oldukları içerikleri izleyebiliyor. Ayrıca bir uzaktan kumanda da eklenmiş.

Google Assistant ile akıllı ev aletlerini kontrol edebildiğiniz Chromecast with Google TV 50$ fiyat etiketine sahip ancak şimdilik ABD ve İngiltere’de 15 Ekim tarihinde satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9706 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Chromecast with Google TV ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim