Anlık Bildirim

Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi: Land Rover Defender'a benziyor

Çinli BYD'nin 1.100 beygirlik elektrikli SUV'u Şangay sokaklarında görüntülendi. Land Rover Defender'ı andıran araç satışa sunulduğunda Çin'in en pahalı elektrikli otomobili olacak.
Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi
Şangay sokaklarından birinde henüz satışa çıkmayan YangWang U8 fotoğraflandı. Land Rover Defender tarzı tasarımıyla dikkat çeken SUV'un, 800.000 yuan (116.500 dolar) başlangıç fiyatıyla Çin'in en pahalı seri üretim elektrikli aracı olması bekleniyor.

BYD'nin amiral gemisi, siyah üst gövdesiyle kontrast oluşturan metalik gri boyayla karşımıza çıktı. Ön camın üzerinde lidar ve kamera üniteleri görülebilir. Siyah çamurluklar, büyük aynalar, bagaj kapağına yerleştirilmiş stepne ve gömülü kapı kolları diğer göze çarpan tasarım detayları olarak sıralanıyor.

Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi

İç mekanı da ortaya çıktı

Aracın iç mekanını gözler önüne seren görüntüler de yayınlandı. Fotoğraflarda çok geniş bir dijital gösterge paneli, dikey olarak konumlandırılmış medya ekranı, yan korkulukları olan bir orta konsol ve yan destekli ön koltuklar dikkat çekiyor.

Çin'in en pahalı elektrikli otomobili yolda görüntülendi
5.3 metre uzunluğundaki YangWang U8, Ocak ayında iç kısmı gösterilmeden kısmen tanıtılmıştı. İhtişamlı SUV toplam 1.100 beygir güce sahip dört elektrik motoruyla donatıldı. 0'dan 100 km/s hıza üç saniyede ulaşabiliyor. Araç ilk kez Nisan ayının ikinci yarısında Şangay Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29287 kez okundu.
8 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, elektrikli araç ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim