Anlık Bildirim

Çinli ekran kartı üreticisi 215 milyon dolar fon topladı

Çinli ekran kartı üreticisi Moore Threads, son çıktığı yatırım turunda 215 milyon dolar fon toplayarak toplam değerini 315 milyon dolara çıkardı. Hedefler büyük. 
Moore Threads Tam Boyutta Gör
ABD ambargolarına rağmen Çinli firmaların yonga çalışmaları son sürat devam ediyor. Bir yandan Huawei, 7nm EUV sürecini ülkeye sunabilmek için patent başvurusu yaparken diğer yandan tasarımcılar da yeni projeleri için fon toplamaya devam ediyor.

Çinli Moore Threads sessiz ve derinden ilerliyor

Dünyanın ilk PCIe 5.0 ekran kartını piyasaya sürmeyi başaran Moore Threads girişimi çıktığı fonlama turunda toplam 215 milyon dolarlık fon topladı. Yatırımcılar arasında China Mobile ve Hexe Health Insurance yer alıyor. Firmanın 100 milyon dolarlık ilk yatırımında ise ByteDance ve Tencent gibi devler vardı.

Sadece 2 yıllık bir girişim olan Moore Threads, PCIe 5.0 ekran kartının yanında iki ekran kartı daha geliştirdi. Genel kullanım, oyunculuk, yapay zekâ gibi farklı segmentlere hitap ediyor ve şimdiden Çinli üretici ortakları edinmiş durumda.

Moore Threads yeni aldığı fon ile toplam değerini 315 milyon dolara çıkardı. Girişim yeni grafik teknolojilerinin daha hızlı bir şekilde pazara çıkmasını ümit ediyor. Toplanan fon bunun için harcanacak. Eğer Çin döküm ambargosunu bir şekilde geçmeyi başarırsa Moore Threads ismini daha çok duyacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5923 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Moore Threads, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim