Anlık Bildirim

Clubhouse sohbetleri paylaşmanıza imkan tanıyor

Clubhouse üzerinde herkese açık sohbet odalarınızdan 30 saniyelik kesitleri sosyal medya hesaplarından paylaşabileceksiniz. Clubhouse Clip kullanıma sunuldu.

Clubhouse Clips duyuruldu Tam Boyutta Gör

Sosyal medya dünyasının yükselen yıldızı Clubhouse bulunabilirliği arttırmak adına sohbet odalarına önemli bir yenilik getiriyor. Artık sohbet odalarında kısa bir kayıt alıp paylaşmak mümkün. 

Clubhouse Clips dönemi

Clubhouse Clips adı verilen yeni özellik herkese açık sohbet odalarından kısa bir kesiti sosyal ortamlarda paylaşmanıza imkân tanıyor. Sohbet esnasında  yöneticiler makas ikonuna tıkladıkları zaman 30 saniyelik ses kaydı alıyor. Sonrasında bunu Instagram, Twitter, Facebook, iMessage veya WhatsApp platformlarında paylaşabiliyor. 

Diğer bir yenilik ise Replays adını taşıyor. Replays özelliği kullanıcı istediği takdirde sohbetleri arşivliyor ve diğer kullanıcıların bulmasını sağlıyor. Replays özelliği varsayılan olarak açık gelse de kullanıcı bunu kapatabiliyor. 

Son olarak spesifik insanları, kulüpleri, canlı odaları ve etkinlikleri daha verimli bir şekilde aramanızı sağlayacak yeni arama aracı, Android kullanıcıları için mekansal ses desteği de yenilikler arasında. Bu yenilikler ay içerisinde tüm kullanıcılara sunulmuş olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim