Anlık Bildirim

Clubhouse'daki birçok özellik Telegram'a geldi

Telegram'ın sesli sohbetler özelliği güncellendi. Güncellemeyle birlikte, sohbetlerdeki katılımcı sınırı kaldırıldırılırken Clubhouse'daki birçok özellik de uygulamaya eklendi.

Clubhouse'daki birçok özellik Telegram'a geldi Tam Boyutta Gör

Son zamanların popüler sohbet uygulamarından Clubhouse, birçok sosyal medya ve mesajlaşma devine ön ayak olmaya devam ediyor. Twitter Spaces'in ardından şimdi de Telegram, Clubhouse'daki birçok özelliği uygulamasına dahil etti.

Telegram sesli sohbetler güncellendi

Yeni gelen özelliklerin başında sesli sohbet kanallarındaki katılımcı sınırının kaldırılması geliyor. Bunu "21. yüzyıl için yeniden icat edilmiş kamu radyosu" olarak nitelendiren Telegram, Clubhouse ile özdeşleşen bazı özellikleri de uygulamaya dahil etmiş durumda. Öyle ki kanal yöneticileri artık konuşmaları kaydedebiliyor. Böylece etkinliği kaçıran takipçilere, kanalda konuşulanları sonradan dinleme imkanı sunuluyor.

Uygulamaya eklenen diğer bir işlevse Clubhouse'un ikonik el kaldırma özelliği oluyor. Böylece katılımcıların sessize alındığı sohbetlerde, dinleyiciler el kaldırma özelliğini kullanarak söz isteyebiliyor.

Güncelleme ayrıca, kanal yöneticilerinin davet bağlantısı oluşturmasına da olanak sağlıyor. Kanal yöneticileri bu sayede konuşmacılar ve dinleyiciler için ayrı bağlantılar oluşturabiliyor. Bununla birlikte yöneticiler, dinleyicilerin kanala katılmadan önce sohbet konularını görmelerine yardımcı bir başlık da belirleyebiliyor.

Sesli sohbetler 2.0 güncellemesiyle ile birlikte gelen son özellikse kullanıcılara kişisel hesaplarını veya kanal hesaplarını seçme opsiyonu tanıyor. Böylece tanınmış kişilerin ilgi odağı haline gelmesi engellenmiş olacak.

Telegram Telegram Telegram Telegram Telegram FZ-LLC Haberleşme Ücretsiz

Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Social Networking Ücretsiz 145,6 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim